Boek je Sinterklaas bezoek

Sint Heuvelrug.nl is een onderdeel van korfbalvereniging Hemur Enge uit Amerongen. Al jarenlang verzorgen de vrijwilligers van Hemur Enge het heerlijk avondje bij u thuis, bij uw bedrijf of op uw school. De opbrengst van Sint Heuvelrug.nl komt dan ook volledig ten goede van het korfbalplezier in Amerongen.Sinterklaas en zijn pieten hebben inmiddels al jaren ervaring en maken daarom uw pakjesavond compleet! De Sint en zijn pieten zijn uiteraard gegarandeerd volledig alcoholvrij.

Via onze website kunt u een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten boeken. Vul hiervoor het desbetreffende formulier in.

Huisbezoek

U kunt via het boekingsformulier tot een half uur nauwkeurig aangeven wanneer u Sinterklaas graag op bezoek wilt hebben. Na de verzending van het formulier heeft u in principe geboekt. Betreft het een bezoek van 20 minuten, dan hoort u de exacte tijd van ons per e-mail. Op de dag zelf is het helaas mogelijk dat Sinterklaas hier of daar vertraging oploopt. Hoewel wij dit tot een minimum proberen te beperken, vragen wij hiervoor uw begrip. Indien dit aan de orde is, zal Sint Heuvelrug.nl contact met u opnemen om u van de vertraging op de hoogte te brengen. Gelukkig weten wij uit ervaring dat dit bijna nooit nodig zal zijn.

U kunt ons boeken voor Amerongen, Leersum, Doorn, Wijk bij Duurstede, Maarn, Langbroek, Cothen, Veenendaal, Elst en Rhenen.

Bij de bevestigingse-mail van uw boeking sturen wij u een formulier toe waar u per kind/ouder/opa of oma enz. informatie kunt geven voor in het grote boek van Sinterklaas. Met deze informatie kan de Sint zijn bezoek extra persoonlijk maken. Wij vragen u dan ook vriendelijk dit formulier (digitaal) in te vullen en aan ons te retourneren.

Bedrijfs- of winkelbezoek

Na de offerteaanvraag via de website neemt Sint Heuvelrug.nl zo snel mogelijk contact met u op over het precieze tijdstip van het bezoek en de invulling hiervan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een verhaallijn mee te nemen in de (voorbereiding van) het bezoek die betrekking heeft op het betreffende bedrijf.

1 Comment

    Schreurs99@kpnmail.nl'
  • Hallo, ik ben op zoek naar een huisbezoek van sinterklaas met pieten voor onze 3 kleinkinderen op 3 december rond 16.00 uur. Hebben jullie die mogelijk en wat zijn de kosten? Hartelijke groet, Miranda Schreurs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.