Blessurebehandeling

Met trots kunnen wij jullie melden dat DVSA met ingang van 1 november 2017 een samenwerkingsverband is aangegaan met fysiotherapie PMI Rembrandt. Zij zorgen er voor dat geblesseerde spelers weer wedstrijd fit worden.

Op deze manier hopen wij onze leden ondersteuning bij blessures en continuïteit van de conditie te kunnen bieden.

PMI Rembrandt is in 2000 opgericht als fysiotherapiepraktijk op de Rembrandtlaan in Veenendaal. In de jaren die daarop volgden, is de praktijk tot bloei gekomen en gegroeid tot zijn huidige formaat.

Momenteel heeft PMI Rembrandt 15 therapeuten en drie locaties. In Veenendaal vindt u ons op de Synagogestraat en op de Kerkewijk en in Amerongen op de Kon Wilhelminaweg 85 in Amerongen.

Alle fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben een extra specialisatie binnen de fysiotherapie gevolgd of zijn hiervoor in opleiding. Wij bieden onder andere de volgende specialisaties aan: Sportfysiotherapie, Manuele therapie, fysiotherapie voor ouderen, echografie, schockwave, Dry Needling en fysiotherapie bij hoofdpijn (www.dehoofdfysio.nl)

Hoi allemaal!

Ik ben Leonie Brink en ik werk als fysiotherapeut bij PMI Rembrandt – Amerongen.

Sinds kort kun je mij op dinsdagavond van 19:15u tot 20:15u vinden bij DVSA!

Daar heb ik een inloopspreekuur om je te helpen met al jouw sportblessures! Tijdens dit spreekuur kan ik je kort onderzoeken, advies geven en, indien nodig, doorplannen naar onze praktijk voor een behandeling.

Dus heb je last van je schouder, knie, kleine teen of iets daar tussen in? Dan zie ik je graag op dinsdagavond tussen 19:15u en 20:15u in kleedkamer fysio 4.

Tot dan