Grote Club Actie

hemur-enge-club-actie

Wie

Alle leden van Hemur Enge en DVSA krijgen een verkoopboekje en een persoonlijke QR code. Deze staat op de voorkant van het lotenboekje

Wat

We gaan loten verlopen van de Grote Clubactie. Eén lot kost € 3,00. DVSA en Hemur Enge krijgen hiervan € 2,40. Dus als je tien loten verkoopt, is € 24,00 voor de vereniging.

Verkoop

Er zijn 2 manieren om de loten te verkopen. Volgens de wel bekende manier door de verkoper het boekje te laten invullen: de koper vult met pen zijn/haar gegevens in en kan de loten via automatische incasso betalen. Let op dat het bankrekeningnummer duidelijk leesbaar is. Als de koper via automatische incasso betaalt, moet hij/zij zijn IBAN invullen en handtekening plaatsen.

QR Code

De tweede manier is om de QR code te laten scannen. Op de voorkant van het boekje staat jouw persoonlijke QR code. Deze kan je laten scannen door de koper. Deze kan de koop dan afwikkelen via zijn/haar eigen telefoon. Omdat de QR code op jouw naam staat, zien wij dat jij degene bent die het lot heeft verkocht. De koper ziet alleen je voornaam, dus je privacy is gewaarborgd. Je kan de koper een bedankbriefje en zegel geven.


TIP: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden. Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:

  1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
  2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
  3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)
    De verkoop via de QR code is zeer gebruiksvriendelijk en coronaproof, ook voor de vereniging.
    Het bespaart veel handmatig invoerwerk van de verkochte loten. Dit doet de koper immers zelf via de telefoon.

Verkoopboekje

Als jij klaar bent met verkopen, lever je het verkoopboekje in bij je trainer/coach. De vereniging moet de gegevens van de kopers en aantal loten in het systeem verwerken. De loten welke via QR code zijn verkocht, komen automatisch in ons systeem terecht. De Grote Clubactie incasseert éénmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Vergeet de bedankbriefjes en zegels niet uit te delen aan alle kopers

Natuurlijk willen mensen graag weten wat ze kunnen winnen met hun lot. De hoofdprijs is € 100.000,– ! Kijk op www.clubactie.nl voor de andere prijzen die er te winnen zijn. De trekking is donderdag 10 december 2020.

Boekje vol

Is je boekje vol en ken je nog meer mensen die loten willen kopen? Bij Diane Putman (Het engelse Werk 28), Diana Brienesse (Royenstein 10) of je trainer kan je nog een tweede verkoopboekje vragen. Extra boekjes liggen ook in de kantine. Hier kunnen de boekjes ook worden ingeleverd.

Wanneer

De Grote Clubactie begint op zaterdag 18 september, vanaf dan kan je beginnen met het verkopen van je loten. Hoe eerder je begint, des te minder kans heb je dat iemand anders je vóór is geweest. De boekjes kunnen tot en met zaterdag 13 november worden ingeleverd.

En jij?

Je hoeft niet per se een lot te kopen om een prijs te winnen, want ook met verkopen van je loten kun je een prijs winnen:
• Eerste prijs: Kadobon t.w.v. € 20,00
• Tweede prijs: Kadobon t.w.v. € 15,00
• Derde prijs: Kadobon t.w.v. € 10,00

Voor elke 20 loten die je verkoopt krijg je een leuk presentje t.w.v. € 5,00 . Het team dat de meeste loten verkoopt, wint ook een leuke “teamprijs”.

Samen verkopen is leuker en gezelliger. Heel veel succes met verkopen!!

Diana Brienesse (das.brienesse@gmail.com) en Diane Putman (putman68@hotmail.com)
De Grote Clubactie Commissie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.