Update: Sporten tijdens de lockdown

Afgelopen dinsdag hebben we te horen gekregen dat de lockdown wordt verlengd en zijn we hebben nog geen indicatie wanneer er versoepelingen aan komen. Er worden steeds vele besmettingen geconstateerd en ook de Britse en Zuid Afrikaanse variant baren zorgen. .

Gelukkig kunnen we ook kijken naar wat er wel mogelijk is.

Voetbal

  • Senioren (18 en ouder), zowel heren als dames, gaan starten met het proberen te trainen in combinatie met de maatregelen. De regels zijn streng en belangrijk, daarom zal het bestuur de uitvoering hierin strak in de gaten houden, maar bovenal is het de verantwoordelijkheid van ons allen om elkaar te helpen met handhaven.
  • Jeugd traint in overleg met de trainers en ook zijn we volop bezig met de invulling voor de zaterdag. Uiteraard houden we ons ook hier volledige aan de gestelde kaders.

Korfbal

  • Door de sluiting van de sporthallen zullen er geen zaal trainingen meer georganiseerd kunnen worden totdat de sporthallen weer worden vrijgegeven.
  • De Jeugd-TC komt dit weekend bij elkaar om te kijken naar goede alternatieven zoals het trainen op het buitencomplex.

Uiteraard moedigen we wel ieder goed initiatief voor de jeugd binnen de grenzen van de coronamaatregelen aan. Ons buitencomplex is natuurlijk wel open, dus heb je ideeën neem dan contact met ons op! En heb je materiaal nodig om thuis aan de gang te gaan, dan weet je ons ook te vinden.

#samenhoudenwecoronaondercontrole

Het bestuur van osv Amerongen
#samensterk