Update Coronamaatregelen 14-12

Gisteren zijn we weer geconfronteerd met hevige maatregelen die onze premier in een heftige toespraak met ons land moest delen naar aanleiding van het oplopen van coronabesmettingen. Dit heeft invloed om alle vlakken van ons dagelijks leven; hoe we naar school gaan, hoe we winkelen, hoe we onze vrije tijd besteden, waar we ons werk doen, hoe het verder moet ons bedrijf. En natuurlijk ook de sport. 

Er zijn ook nieuwe maatregelen afgekondigd die betrekking hebben op de sport. We zijn op dit moment nog in afwachting van het nieuwe complete protocol. Maar voor de komende weken heeft het bestuur in overleg met de trainers en/of technische commissie het volgende afgesproken:

Voetbal

  • Senioren (18 en ouder), zowel heren als dames gaan per direct de winterstop in.
  • Jeugd traint deze week nog en ook zij gaan de winterstop in.

Korfbal

  • Door de sluiting van de sporthallen zal ook de korfbal dit seizoen een winterstop ervaren, per direct zullen er geen trainingen meer georganiseerd kunnen worden.

Uiteraard moedigen we wel ieder goed initiatief voor de jeugd binnen de grenzen van de coronamaatregelen aan. Ons buitencomplex is natuurlijk wel open, dus heb je ideeën neem dan contact met ons op! En heb je materiaal nodig om thuis aan de gang te gaan, dan weet je ons ook te vinden.

We hopen iedereen in 2021 weer gezond te mogen ontmoeten op de Burgwal of in de Allemanswaard. En dat we weer kunnen bouwen aan onze mooie club en weer eens sportieve resultaten neer kunnen zetten zoals we dat zo graag willen. Maar vergeet elkaar ook niet in deze donkere dagen, een kerstgroet of alleen al een appje kan iemand enorm veel goed doen.

#samenhoudenwecoronaondercontrole

Het bestuur van osv Amerongen
#samensterk