Stem op DVSA tijdens de Rabo ClubSupport campagne!

Het is zover; de stemperiode van de Rabo ClubSupport Campagne is van start gegaan. Tot en met 27 september verdelen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug €150.000 onder alle deelnemende verenigingen door te stemmen. Vanochtend hebben alle Rabobank leden hun persoonlijke stemcode ontvangen per email. De Rabobank ziet dat er al volop gestemd wordt!

Waar gaat het over?
Rabobank is een campagne gestart waarbij verenigingen in de regio Utrechtse Heuvelrug een sponsorbedrag kunnen ontvangen.

Dit jaar is er een totaal bedrag van € 150.000,- te verdelen.

Naar schatting kan iedere stem € 10,- voor onze vereniging opleveren, geld dat we goed kunnen gebruiken.

Wanneer kun je meestemmen?
Alleen klanten van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen deelnemen. Via internet bankieren moet u eerst lid worden van “Rabobank Rijn en Heuvelrug”. Als klant van Rabobank ben je dus niet automatisch lid. Voorwaarden van dit lidmaatschap zijn te vinden op  www.rabo-clubsupport.nl

Hoe werkt het stemmen?
Leden ontvangen van Rabo een digitale stemkaart en kunnen maximaal 5 stemmen uitbrengen In de periode van 5 t/m 27 september 2022 kunnen de stemmen uitgebracht worden Van de 5 stemmen mogen er maximaal 2 aan één vereniging gegeven worden.

Dus geef minimaal 2 van jouw stemmen aan DVSA!

Wat vragen we aan u?

  • Stem tussen 5 t/m 27 september 2022, en breng 2 stemmen uit op DVSA. Uiteraard hopen we dat de andere stemmen gebruikt voor andere buurt-verengingen zoals de Haaskamp of HDS.
  • Vraag ook familie en vrienden of zij bankieren bij Rabo en hun stem uit te brengen op onze vereniging.
  • Hoe meer mensen er stemmen op DVSA hoe beter, we kunnen het geld goed gebruiken!

Stemmen: Kijk op www.rabo-clubsupport.nl