Samenwerking update

De laatste maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van omnisportvereniging Amerongen. Deze nieuwe sportvereniging in Amerongen is opgericht op initiatief van Hemur Enge en DVSA. Wij zijn ook erg blij dat hierbij de nieuwe damesvoetbalvereniging VVH zich heeft aangesloten.

Wat is osv Amerongen?
Deze nieuwe vereniging is de overkoepelende organisatie voor Hemur Enge, DVSA en VVH. Het heeft een nieuwe bestuur, nieuw logo, nieuwe site, verbouwde en opgefriste kantine en heeft veel mooie en spannende plannen.

Welke plannen?
Op dit moment zijn wij druk bezig met het vormgeven van de omnivereniging, dit kost natuurlijk een heleboel tijd en inzet, maar er speelt nog meer. Zo zijn we met de gemeente volop in gesprek over de locatie van het nieuwe combi-kunstgrasveld en nieuwbouw voor de complete Burgwal. Prachtige plannen waarover we jouw binnenkort meer hopen te kunnen laten weten.

Waarom een omnivereniging?
We gingen toch fuseren? In wezen doen we dit niet, we werken samen en de clubs houden hun eigen identiteit, clubkleuren en naam. Dit maakt immers onze clubs uniek en daar voelen we ons prettig bij. Daarbij willen we graag ook de deuren openzetten voor andere verenigingen om bij ons aan te haken. We kunnen ons namelijk voorstellen dat meer clubs zich bij dit initiatief willen aansluiten.

efsd

Wat gaat er veranderen voor de sporters van Hemur Enge?
Voortaan mag je de fiets neerzetten naast de oude kantine van DVSA. Hier staat nu de kantine van osv Amerongen en hier zijn ook de kleedkamers. Voor de wedstrijden kun je hier terecht en we zullen ook wedstrijden spelen op het combiveld voor de oude korfbalkantine.

Uiteraard is het nog een puzzel om alle voetballers en korfballers een plek te geven op de velden, maar hiervoor krijg je zo snel mogelijk een aparte e-mail.

Wat gaat er veranderen voor de sporters van DVSA?
Op het eerste oog weinig, maar je zult snel merken dat deze nieuwe vereniging zal zorgen voor meer activiteit en mogelijkheden op de Burgwal.

En uiteraard: een frisse en prachtige verbouwde kantine en meer gezelligheid en sporters op de Burgwal.

Wat gaat er veranderen voor de sporters van VVH?
De dames van Vrouwen Voetbalvereniging Heuvelrug zijn een prachtige aanvulling op het sport aanbod bij osv Amerongen, maar natuurlijk gaat het vrouwenvoetbal pas vanaf september 2020 van start. Er zal dus niet veel gaan veranderen. Maar we hebben wel grootste plannen voor deze nieuwe verenging.

Heb jij ook goede ideeën en wil je meedenken? We horen het graag!

Hebben we er zin in?
De besturen van Hemur Enge en DVSA hebben al lang naar dit moment toegewerkt en hebben er erg veel zin in. Uiteraard hopen wij dat jullie ook naar het komende seizoen uitkijken, het is immers al erg lang geleden dat we een wedstrijd hebben kunnen spelen en we hopen dat we in september gewoon mogen starten.

Graag hadden we met jullie allemaal een gezellige, feestelijke aftrap van deze samenwerking willen doen, de corona-maatregelen zorgen ervoor dat we dit naar een later moment verplaatsen, maar je houdt het van ons te goed! We zijn ook op zoek naar mooie nieuwe grote planten voor in de kantine. Heb je een plant over, dan nemen we hem graag van je over,

In de tussentijd kun je al terecht op onze nieuwe website: www.osvamerongen.nl

Mocht je vragen hebben, dan weten jullie ons te vinden.

Voor nu…geniet vooral nog even van de vakantie en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Rolf Hopman, voorzitter DVSA
Jeroen Bode, voorzitter Hemur Enge
www.osvamerongen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.