Handjes gezocht!

Bij osv Amerongen hebben we een aantal vacatures, heb jij interesse? Neem dan contact op met Gert van Dalen op manager@osvamerongen.nl


Penningmeester

De penningmeester van osv Amerongen maakt deel uit van een bestuur. Naast de specifieke taken die hier (link) in het functieprofiel zijn opgenomen is elk bestuurslid integraal verantwoordelijk voor het beleid, de uitvoering daarvan maar komt ook de bevoegdheid toe daarvan af te wijken.

Voor de functie is het belangrijk dat de penningmeester betrokken is bij de club en bij voorkeur financieel onderlegd is. Betrokkenheid bij de sporten in het algemeen is een aanbeveling maar geen must. Gezien de omvang en complexiteit is het van groot belang gemakkelijk te kunnen communiceren met diverse geledingen binnen de vereniging. Een open houding, bereidheid tot samenwerking en nauwgezetheid zijn belangrijke voorwaarden.

Meer info? > Klik hier


Gastvrouw/man

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met een sociaal hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt een vriendelijk woord voor onze bezoekers en maakt met hen een praatje. Je heet onze bezoekers welkom en wijst ze de weg. Jij hebt op iedere vraag een passend onderwijs en zorgt dat een wedstrijddag op de Burgwal soepel verloopt. Jij bent het vriendelijke gezicht van onze vereniging.

Wat hebben we te bieden?
⦁ Een leuke, afwisselende job in een gezellige omgeving.
⦁ Je leert de kneepjes van het vak en werkt in een jong team.

Wat vragen we van jou?
⦁ Een klantvriendelijke, enthousiaste houding
⦁ Je werkt nauwkeurig
⦁ Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken
⦁ Je bent minimaal 16 jaar oud


Barvrouw/man

Altijd al de drankjes willen serveren en de touwtjes in handen willen hebben achter de bar? Meld je dan nu aan voor de leukste job van onze vereniging: word barman of -vrouw en versterk ons enthousiaste team.

Als barmedewerker ben je het visitekaartje van de club. Je serveert de drankjes en bent verantwoordelijk voor de kassa. We werken in teamverband en kijken gezamenlijk naar de planning.
Daarbij geef je zelf aan voor welke diensten je beschikbaar bent. Zowel voor trainings, wedstrijdsdagen en tijdens onze gezellige evenementen.

Wat hebben we te bieden?
⦁ Een leuke, afwisselende job in een gezellige omgeving.
⦁ Je leert de kneepjes van het vak en werkt in een jong team.
⦁ Gratis onlinecursus zodat je goed voorbereid achter de bar kunt werken.

Wat vragen we van jou?
⦁ Een klantvriendelijke, enthousiaste houding
⦁ Je werkt nauwkeurig
⦁ Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken
⦁ Je bent minimaal 16 jaar oud


Wasman/vrouw

DVSA is op zoek naar iemand die de wedstrijdkleding van het selectieteam wil wassen. Dit is een wekelijks ritueel. De shirts/broekjes/sokken zullen na zaterdag gewassen moeten worden zodat ze weer schoon zijn voor de volgende wedstrijd. Het wassen kan plaatsvinden bij DVSA waar een washok incl. machine aanwezig is. Thuis wassen mag natuurlijk ook.

Onze voorkeur gaat uit naar één persoon maar we staan zéér zeker open voor meerdere vrijwilligers die dit samen willen oppakken. Voor deze werkzaamheden is het mogelijk om een vergoeding te ontvangen.


Trainer/coach Hemur Enge B2

Wij zoeken een enthousiaste trainer/coach voor onze B2. De B2 is zeer gemotiveerd en heeft de afgelopen jaren veel geleerd. Om de prestaties van dit team verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een trainer/coach die hen daarbij helpt. Wil jij jouw kennis inzetten om dit team te laten bloeien?

Wij zoeken een trainer/coach die…

  • houdt van een uitdaging
  • op een positieve manier coacht
  • graag toelichting geeft bij de oefeningen
  • motiverend en enthousiasmerend is richting de spelers.

Wat vragen we in de praktijk…

  • 1x/week een training voor de B2
  • 1x/week coaching van de B2

Herken jij je hierin? Dan zijn we op zoek naar jou! > Neem contact op met Lisanne jtc@hemurenge.nl