Fijne kerstdagen!

Langs deze weg wenst het bestuur van osv Amerongen al haar leden, supporters en sympathisanten een vreugdevolle kerstperiode en spetterend uiteinde van het jaar toe.

Natuurlijk is 2020 voor ons allemaal een bewogen jaar geweest, vanaf Maart vechten we al tegen het Coronavirus, hetgeen ons dagelijks leven behoorlijk heeft beïnvloed. Gelukkig hebben we elkaar ook kunnen ontmoeten op de Burgwal, het zei met allerlei maatregelen. We kennen allemaal onze persoonlijk dieptepunten van dit jaar. Zo zullen we allemaal het thuiswerken zat zijn, willen we onze dromen verwezenlijken, gewoon naar school kunnen gaan of werken aan ons eigen bedrijf.

Voor ons al bestuur was het iedere keer een uitdaging om alle maatregelen weer op een rijtje te zetten, plannen te maken voor de teruglopende inkomsten en het was even slikken toen één van onze belangrijkste vrijwilligers zelf in het ziekenhuis terecht kwam met dit vreselijk virus.

Maar 2020 kent ook hele mooie momenten; we zijn gestart met osv Amerongen, tegelijk korfbal en voetbalwedstrijden, VVH kent een hele goed start en bij de jeugd zien we een mooie ledengroei. Als bestuur zien we ook een goede en gezonde samenwerking ontstaan, een “bestuursvergadering” tot half 2 is hiervoor een goed voorbeeld ;). Natuurlijk kunnen wij het niet alleen en we moeten het zeker samen doen. We zijn dankbaar voor iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor DVSA, Hemur Enge en VVH.

We moeten elkaar in 2021 weer te mogen ontmoeten op de Burgwal en Allemanswaard, we moeten nog even geduld hebben, maar ook in deze donkere dagen zijn er lichtpuntjes aan de horizon.

Fijne kerstdagen en heel gezond en sportief 2021 toegewenst.