Fijne feestdagen!

Langs deze weg wenst het bestuur van osv Amerongen al haar leden, supporters en sympathisanten een vreugdevolle kerstperiode en spetterend uiteinde van het jaar toe.

Natuurlijk is 2021 voor ons allemaal een bewogen jaar geweest, vanaf maart 2020 vechten we al tegen het Coronavirus, hetgeen ons dagelijks leven behoorlijk heeft beïnvloed. Gelukkig hebben we elkaar kunnen ontmoeten op de Burgwal, het zei met allerlei maatregelen. We kennen allemaal onze persoonlijk dieptepunten van dit jaar. Zo zullen we allemaal het thuiswerken zat zijn, willen we onze dromen verwezenlijken, gewoon naar school kunnen gaan of werken aan ons eigen bedrijf. En de huidige nieuwe lockdown valt ons rauw op het dak.

Voor ons al bestuur was het iedere keer een uitdaging om alle maatregelen weer op een rijtje te zetten, plannen te maken voor de teruglopende inkomsten.

Maar 2021 kent ook hele mooie momenten bijvoorbeeld – tegen de stroom in – kent onze vereniging een behoorlijke groei qua ledenaantallen. De goede samenwerking die we in 2020 hebben ingezet zien we nu echt tot bloei komen. We hopen nog meer van onze wensen in 2022 in vervulling gaan en hopen jullie binnenkort hier meer nieuws over te kunnen geven.

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen en moeten we het zeker samen doen. We zijn dankbaar voor iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor DVSA, Hemur Enge en VVH.

We hopen elkaar in 2022 weer te mogen ontmoeten op de Burgwal en Allemanswaard, we moeten nog even geduld hebben, maar ook in deze donkere dagen zijn er lichtpuntjes aan de horizon.

Fijne kerstdagen en heel gezond en sportief 2022 toegewenst.