Diana Brienesse neemt afscheid als vrijwilliger bij DVSA

Na jaren van toewijding en onvermoeibare inzet neemt Diana Brienesse afscheid als vrijwilliger bij DVSA, Haar vertrek laat een voelbare leegte achter binnen de vereniging. Diana heeft namelijk een veelzijdige rol gespeeld binnen de club, variërend van bestuurslid tot horecamedewerker en het coördineren van alle vrijwilligers.

Een van de meest opvallende prestaties van Diana tijdens haar tijd bij DVSA was haar inspanning om de kantine van de club te transformeren tot gezonde kantine. Haar vastberadenheid en toewijding werden beloond toen ze in 2020 het gouden certificaat in ontvangst mocht nemen, uitgereikt door Wethouder Chantal Broekhuis. Dit hoogtepunt markeert niet alleen Diana’s bekwaamheid om positieve veranderingen te bewerkstelligen, maar ook haar vermogen om een duurzame impact te creëren binnen onze club.

Nu breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Diana, waarin ze zichzelf de welverdiende rust gunt. Het bestuur van DVSA en osv Amerongen zijn Diana enorm dankbaar voor haar onschatbare bijdrage aan de club en hopen haar nog vaak te mogen begroeten langs de zijlijn, zij het dit keer zonder de druk van vrijwillige verplichtingen.

Het bestuur

Diana ontvangt het gouden certificaat uit handen van Wethouder Chantal Broekhuis